Hejka Rychu,
Mam pytanie. Jako do moderatora forum. Mianowicie czy jestes w stanie Yippie-Ki-Yay zakończyć proceder wklejania linków do tematu multimedia? Nie jestem jakimś strażnikiem forum, ale coraz większa żenada powodowana przez młodych użytkowników aż razi. Przeżyje jednozdaniowe posty, przeżyje brak jakiejkolwiek składni czy poziom merytoryczny. Jednak wklejanie linków z plk.pl ( na temat 10 akcji, skrotow, magazynu dogrywka ) jest juz nie do ogarniecia. Czlowiek chce zobaczyc czy moze jakis film ktos skleil czy cos, a dostaje cotygodniowy raport na temat plk.pl. Sorry, ale nie moge ogarnac tego sposobu na nabicie licznika postów. Ewentualna odpowiedz prosilbym na PW.
Wiadomość takiej treści otrzymałem od jednego z użytkowników naszego forum. Rzeczywiście mania wklejania linków i przedruków z innych portali może przyprawiać o mdłości. Wielokrotnie się wkurzałem otwierając stronę i widząc, że jedyne na co było stać konkretnego użytkownika, to skopiowanie linka i jednozdaniowy komentarz typu: "no to Izolator sie wzmacnia, będzie ciężko". Nie róbmy z forum przeglądu prasy, tu ma toczyć się dyskusja!
Do zbierania informacji świetnie służyć będzie Agregator RSS dostępny dla każdego zalogowanego użytkownika oficjalnej strony. Jak się nim posługiwać opisane jest na miejscu.
Od teraz bezmyślne wklejanki nagradzane będą ostrzeżeniami.
Pozdrawiam