Alien napisał(a):No to super !!jak faktycznie zostały te flagi to ja przy najbliższej okazji mogę dorzucić jeszcze 15 złotych. Flage zaś wrzucimy na stan Stowarzyszenia
Rychu#07 napisał(a):Kochani!
Puszki przeliczone, łączna kwota, jaką uzbieraliśmy to 2228 złotych. Ładna kwota
W tym miejscu chciałbym podziękować wszystkim, którzy nie szczędzili swoich ciężko zarobionych pieniędzy, a także osobom, które pomagały przy zbiórce. Szczególnie mocno Szefowej Ani, mojej Kasiulce, Paulinie i jej Mamie, Reni, a także Puszkowiczom Eli, Agnieszce, Kamilowi i jego Dziewczynie.
Piotruś przeżył wczoraj wspaniały wieczór. Ogromnie się cieszył, że tyle osób było nim zainteresowanych, a dzisiaj od rana nie myślał o niczym innym niż powrót do domu ze szkoły i liczenie zawartości puszek.
Pieniądze to jedno, ale uśmiech dziecka jest bezcenny i nie do kupienia.
Raz jeszcze dziękuję. Jesteście wspaniali.
Alien napisał(a):Jakąś zrzutkę na oprawę robimy ?
piter141 napisał(a):to jak można wpłacać na konto
wikir napisał(a):A co SKSK planuje za oprawę? Flagi, kartoniada? No i oczywiście liczę, że sektorówki będą mimo wszystkoTak btw, co się stalo z tą jednoczęściową flagą? Bo najczęściej widzę te dwie mniejsze.
adrian2139 napisał(a):wikir napisał(a):A co SKSK planuje za oprawę? Flagi, kartoniada? No i oczywiście liczę, że sektorówki będą mimo wszystkoTak btw, co się stalo z tą jednoczęściową flagą? Bo najczęściej widzę te dwie mniejsze.
Chodzi o to ze cale wydarzenie sportowe ma byc nagrywane. A klub nagrywa ze srodka trybun, a nie jak dawniej z platformy telewizyjnej na VIP-ach. dlatego trzeba bylo obejsc ten przepis i sa dwie mniejsze:)
Na godzinę przed rozpoczęciem meczu prowadzona będzie bardzo ważna ogólnopolska akcja zwracająca się do otwartych serc wszystkich, którym leży na sercu dobro i zdrowie innych: Fundacja DKMS Polska prowadzi akcję rejestracji potencjalnych dawców szpiku pod hasłem ‘’Kibice Koszykówki Wspólnie Przeciw Białaczce’’. W Polsce, co godzinę stawiana jest komuś diagnoza: nowotwór krwi, czyli białaczka. Dla wielu pacjentów jedyną szansą na wyzdrowienie jest przeszczepienie od dawcy niespokrewnionego. I Ty możesz pomóc, jeśli jesteś ogólnie zdrową osobą w wieku pomiędzy 18 a 55 rokiem życia. Szukaj punktu rejestracji w hali i podaruj komuś szanse na życie! Zarejestruj się, tak, jak już to zrobiło wielu kibiców koszykówki!
szymon627 napisał(a):W końcu chociaż trochę piłkarskiego dopingu. Oby więcej i jak najdłużej przeciągać, nawet na kilka minut
Radek85 napisał(a):szymon627 napisał(a):W końcu chociaż trochę piłkarskiego dopingu. Oby więcej i jak najdłużej przeciągać, nawet na kilka minut
ksl dajesz radę
szymon627 napisał(a):W końcu chociaż trochę piłkarskiego dopingu. Oby więcej i jak najdłużej przeciągać, nawet na kilka minut
losmen napisał(a):szymon627 napisał(a):W końcu chociaż trochę piłkarskiego dopingu. Oby więcej i jak najdłużej przeciągać, nawet na kilka minut
Nie bylo pilkarskiego dopingu [WHITE SMILING FACE]
kuzio napisał(a):Hmmm...a gdyby tak na przerwie w połowie meczu, przy wejściu zgodziły się stanąć jakieś dwie osoby z puszką i zbierać dodatkowe parę złotych na oprawy? Zawsze to by było kilka groszy do np. nowej flagi, kosztów wyjazdowych etc....Wiem, że istnieje kilka sposobów aby finansowo wspomóc Stowarzyszenie (przelew itp.), ale w ten sposób może będzie cosik więcej...grosik do grosika i...
Pozdrawiam
czesio napisał(a):kuzio napisał(a):Hmmm...a gdyby tak na przerwie w połowie meczu, przy wejściu zgodziły się stanąć jakieś dwie osoby z puszką i zbierać dodatkowe parę złotych na oprawy? Zawsze to by było kilka groszy do np. nowej flagi, kosztów wyjazdowych etc....Wiem, że istnieje kilka sposobów aby finansowo wspomóc Stowarzyszenie (przelew itp.), ale w ten sposób może będzie cosik więcej...grosik do grosika i...
Pozdrawiam
"Przepisy kodeksu wykroczeń stanowią, że każdy, kto bez wymaganego zezwolenia lub wbrew jego warunkom organizuje lub przeprowadza publiczną zbiórkę ofiar, podlega karze grzywny."
Skarbnik Czesio
606 105 600
czesio napisał(a):kuzio napisał(a):Hmmm...a gdyby tak na przerwie w połowie meczu, przy wejściu zgodziły się stanąć jakieś dwie osoby z puszką i zbierać dodatkowe parę złotych na oprawy? Zawsze to by było kilka groszy do np. nowej flagi, kosztów wyjazdowych etc....Wiem, że istnieje kilka sposobów aby finansowo wspomóc Stowarzyszenie (przelew itp.), ale w ten sposób może będzie cosik więcej...grosik do grosika i...
Pozdrawiam
"Przepisy kodeksu wykroczeń stanowią, że każdy, kto bez wymaganego zezwolenia lub wbrew jego warunkom organizuje lub przeprowadza publiczną zbiórkę ofiar, podlega karze grzywny."
Skarbnik Czesio
606 105 600
Dafi napisał(a):I jako SKSK, macie punkt zaczepienia... Brawo .:strusiek:>
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości