Marry napisał(a):Nie będę pisał w temacie meczowym żeby mi nie skasowali posta.
Moja propozycja jest tak że przy naszej prezentacji puścić takie coś i wtedy spiker imięa cała Gryfia NAZWISKO
http://www.youtube.com/watch?v=nC9DgUvu ... re=related - kojarzycie z prezentacji Byków z Chicago
http://www.youtube.com/watch?v=4hVcw4QL ... re=related
i taki mały bonusik nawiązujący do loga koszaliniakówmożna by im to puścić parę razy
:D Refren posłuchajcie
http://www.youtube.com/watch?v=S55Wfoo7C-Q
Pozdrowił![]()
EDITdzięki Marian
ar90 napisał(a):Panowie tlyko z tymi flagami to nie na góra na głowną trybune bo tam też stoją ludzie którzy zdzierają gardła i smiem twierdzic ze zaraz po kk są najgłosniejszą grupą na hali !!! ( np ostatnio flaga Franza troche przeszkadzała)i fajnie by było jakby tam nic nie wisiało
UltrasMZKS napisał(a)::o może lepiej idz oglądać mecz w TV
UltrasMZKS napisał(a):ar90 napisał(a):Panowie tlyko z tymi flagami to nie na góra na głowną trybune bo tam też stoją ludzie którzy zdzierają gardła i smiem twierdzic ze zaraz po kk są najgłosniejszą grupą na hali !!! ( np ostatnio flaga Franza troche przeszkadzała)i fajnie by było jakby tam nic nie wisiało
może lepiej idz oglądać mecz w TV
ar90 napisał(a):UltrasMZKS napisał(a):ar90 napisał(a):Panowie tlyko z tymi flagami to nie na góra na głowną trybune bo tam też stoją ludzie którzy zdzierają gardła i smiem twierdzic ze zaraz po kk są najgłosniejszą grupą na hali !!! ( np ostatnio flaga Franza troche przeszkadzała)i fajnie by było jakby tam nic nie wisiało
może lepiej idz oglądać mecz w TV
i tu mnie uraziles tyle Ci powiem , potraktowałes mnie jakby był conajmniej z koszalina ale wybaczam nei wiem co mowisz ... otoz posluchaj ... kolego(?) stoje u gory i dre ta morde po to zeby Ci ktorzy siedzą popatrzyli ze oprocz kk inni także mogą krzyczec wiec dre tą morde a jak wisi mi przed oczami flaga ... to w sumei fakt wiecej zobaczylbym w TV to że Ty kupujesz bilety za np 20 zł i sobie siedzisz w dobrym miejscu gratuluje ja w dobie kryzysu gospodarczego(kupuje za 9 zł) i moich sprawnych jeszcze nóg stoje u góry ( miejce pod sciana zbyt dobre nie jest) i chce widziec co sie dzieje na parkiecie wg mnie skoro juz uniemozliwiac ogladanie to moze dajmy flagi niech vipy je trzymaja ? oni i tak przecież siedzą i nic nie robią ?
UltrasMZKS napisał(a):Ktoś tu ostatnio pisał że fajnie byłoby zobaczyć flagi na meczach - to teraz już wiecie czemu ich nie ma, własnie przez takie głupie podejście. Brak słów ... Aha jeśli nawet kupuje bilet za 20 zł czy więcej to i tak stoje i śpiewam więc daruj sobie te głupie teksty kolego. Poza tym poproś rodziców o większe kieszonkowe to nie będziesz miał takich problemów.
ps. niedługo będzie np. jak w anglii że jak zasłonisz komuś widok na meczu to zaraz do ochrony albo na psy i juz cię nie ma ...
grabek napisał(a):NA Gryfii NIE MA miejsca na wywieszanie flag. Jedynie coś można powiesić tam gdzie wisiał Franz. W tej chwili jedynie można pomyśleć nad dobrym flagowiskiem.
Rychu#07 napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=RnrXiaPVeHY
2:45 i dalej- intro przed prezentacją (nie tą na Koszalin, ona juz praktycznie domknięta)
losmen napisał(a):Nie ma miejsca zeby wywiesic i rowniez nie ma czego wywieszac
UltrasMZKS napisał(a):losmen napisał(a):Nie ma miejsca zeby wywiesic i rowniez nie ma czego wywieszac
Nie przesadzajmy Czarni "troche" flag mają
Dj_SnAkE napisał(a):Dziecko stul pysk bo zajma sie toba odpowiednie osoby sluchac sie cie nie da.
PŁ: Nadal podtrzymuje Pan wypowiedziane przez Pana słowa, że jakoby najlepszą publicznością w Polsce jest Włocławek?
MN: Trzeba powiedzieć, że dziś w Słupsku była świetnie zorganizowana widownia. Nieliczne osoby bez czerwonych koszulek, hasło ,, Piekło w Słupsku” na pewno zdało efekt. Moim zdaniem to właśnie Włocławek i Słupsk walczą o miano najlepszej publiczności w Polsce. Moim zdaniem jest 1-1.
Dafi napisał(a):Ktory chce zaistniec....
http://www.youtube.com/watch?v=7CrCdc-1_hs&eurl
ciewake, czy w PLKbylby ktos tak odwazny... Dotego doping...
Horto_Mag!ko napisał(a):3 minuty do końca spotkania, Czarni prowadzą kilkunastoma punktami, nikt na hali nie martwi się o wynik, wszyscy z nudów śpiewają http://www.youtube.com/watch?v=u6Y6ucoZLXw&feature=channel_page
Czy ja naprawdę za dużo wymagam od słupskich pikników ? Ehe !
Cesnauskis7 napisał(a):Widać, że 3 liga. Jakieś worki foliowe trzymają ... Czyżby podróbka naszej flagi?![]()
. Trochę śmiesznie to wyszło. Poza tym z tą szarością to już trochę przesadzacie. Jeszcze jedno. Zupełnie nie rozumiem po co te wasze bójki, prawie po każdym meczu. Taka "zabawa" ?
- nie za bardzo wiadomo do kogo jest kierowany (nasz był uniwersalny, miał dotrzeć do konkretnych osób, ale hasło było jasne także dla niezorientowanych)
- co znaczy, że jednoczycie ulice?
- no i skąd wiecie co czujemy do miasta.
hace napisał(a):oklaskując obcokrajowców i kibicując klubowi, który nie ma swoich wychowanków jasno dajecie do zrozumienia, że lokalny patriotyzm jest Wam obcy. co Wy robicie dla miasta? dla szkół? kto w tym mieście robi akcje charytatywne ?
nasz też był uniwersalny, miał dotrzec do ludzi z prostej i min do Was, czyli bananowej młodzieży znającej ulice tylko z opowieści kolegów.
Każdy jest inny. Wy jednoczycie ludzi ze swojego środowiska my ze swojego. Nie dzielimy nikogo nie lepszych i gorszych. A wy widze coś nam chcecie zarzucić.jednoczymy chłopaków, którzy na co dzień robią różne rzeczy, są z różnych środowisk, w różnym wieku.u Was jest jeden typ młodzieży, wyżej już Ci napisałem jaki.
Czym tutaj się chwalisz? Akcjami w szkołach gdzie rozdajecie prezenty? Ok, fajnie. Piszecie że nie szukacie poklasku to czemu zawsze w takich akcjach towarzyszą wam lokalni reporterzy ? My zbieraliśmy kase dla potrzebujących w tym roku już nie raz. Nie szliśmy z tym do mediów i nie chwalimy sie tym. Robimy zwyczajnie swoje.oklaskując obcokrajowców i kibicując klubowi, który nie ma swoich wychowanków jasno dajecie do zrozumienia, że lokalny patriotyzm jest Wam obcy. co Wy robicie dla miasta? dla szkół? kto w tym mieście robi akcje charytatywne ?
nasz też był uniwersalny, miał dotrzec do ludzi z prostej i min do Was, czyli bananowej młodzieży znającej ulice tylko z opowieści kolegów.
jednoczymy chłopaków, którzy na co dzień robią różne rzeczy, są z różnych środowisk, w różnym wieku.u Was jest jeden typ młodzieży, wyżej już Ci napisałem jaki.
oklaskując obcokrajowców i kibicując klubowi, który nie ma swoich wychowanków jasno dajecie do zrozumienia, że lokalny patriotyzm jest Wam obcy. co Wy robicie dla miasta? dla szkół? kto w tym mieście robi akcje charytatywne ?
U Was tak to wygląda, podczas wręczania prezentów dla dzieci zawsze towarzyszy Wam reporter. Szkoda, bo efekt naprawdę piekny, jednak trochę "przybrudzony" przez otoczkę i wykorzystywanie go właśnie w takich sytuacjach jak dzisiejsza.
Życzę Wam awansu do wyższych lig opartego na wychowankach. Nie macie szkółki Ajaxu i nikt w Polsce nie ma.
Ale nie do końca uczciwe jest pomijanie faktu, że te różne rzeczy dzieją się także na stadionie. I żeby była jasność, jestem jedną z ostatnich osób, które chciałyby demonizować sytuację na stadionach piłkarskich, jednak nie będę się oszukiwał i udawał, że "różne rzeczy"- jak to delikatnie nazwałeś- na stadionach się nie dzieją. Czasem się dzieją.
Każdy klub ma swoją historie i my ją właśnie tworzymy.
hace napisał(a):dzieją się, ja się tego nie wstydzę. chodzi właśnie o to, że te chłopaki wybierają Gryfa bo wiedzą, że tam nikt ich nie zagoni na psy ale też się ich nie wyprze jak będą w potrzebie.
tworzycie historię z fioletowym herbem? każda szanująca się ekipa zrobiła by na Waszym miejscu jakiś protest i walczyła o tradycję, którą Wy macie najwyraźniej gdzieś.
Rychu#07 napisał(a):na imprezy sportowe najpierw zaczyna się chodzić z sympatii dla jakiejś dyscypliny
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości