przemox132 napisał(a):3 wpis od dołu, oto jak postrzegają Was kibice z innych miast.
http://forum.kibice.net/viewtopic.php?f ... start=1280
przemox132 napisał(a):Jasne lepiej pojechać w 400 osób do Koszalina bez oprawy, pare razy krzyknąć Czarni i zbić "piątki" po meczu.
przemox132 napisał(a):Jasne lepiej pojechać w 400 osób do Koszalina bez oprawy, pare razy krzyknąć Czarni i zbić "piątki" po meczu.
biedronaaa napisał(a):przemox132 napisał(a):Jasne lepiej pojechać w 400 osób do Koszalina bez oprawy, pare razy krzyknąć Czarni i zbić "piątki" po meczu.
Powiedz komu kibicujesz , że masz takie uwagi odnośniego naszego kibicowania ? I tak jak napisał Dany wrażenie na Tobie by zrobiło jakbyśmy pojechali do koszalina i na drugi dzień gp by wrzucało zdjęcia z ustawki z Azsem ? Jak policja strzela po trybunach
Obrona przed trollowaniem
Najskuteczniejszą obroną przed trollowaniem jest całkowite zignorowanie wszelkich zaczepek trolla, w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia.
Nie ma żadnej przyjaźni między nami, zasięgnij najpierw wiedzy potem się wypowiadaj na te tematy.. Nazwiesz nas półmózgami - dla twojej informacji i poszerzenia wiedzy - te półmózgi przemierzają całą Polskę, kilkanaście kilometrów za swoją drużyną - nawet, jeśli przegrywaliśmy praktycznie każdy mecz czy to u siebie czy też na wyjeździe.Nie mamy z pfu Czarnymi zgody i nigdy jej nie było
Gdzie nasze kochane gtw było? Cały mecz siedziało na dupie, dopiero gdy coś się ruszyło na boisku to zaczęli sobie prowadzić pseudo-doping.
Idiotą to mogę ciebie nazwać, ponieważ nie masz pojęcie na temat dopingu oraz jaka sytuacja jest teraz między Polpharmą a resztą drużyn. Byłeś tak w ogóle na meczu? Bo ja dobrze wiem, że nikt u nas nie miał megafonu, yo. Z każdym kolejnym swym słowem się pogrążasz.
/Przypomnij co parę lat temu 'czarnuchy' zrobiły.
A my dalej swoje będziemy robić, pięć.
a czarni są kompletnie obojętni , zgoda KILKU OSÓB NIE MUSI BYĆ ZGODĄ RESZTY KIBICÓW niech dotrze do waszych głów to w końcu , przyjaznijcie się z nimi ale nie mieszajcie do tego wszystkich dookoła bo w tym wypadku i tak nic to nie da.
Z kim wy chcecie się bratać..z CZARNYMI???!!! Pioter, całkowicie Ciebie popieram...."a czarni są kompletnie obojętni , zgoda KILKU OSÓB NIE MUSI BYĆ ZGODĄ RESZTY KIBICÓW niech dotrze do waszych głów to w końcu"
Dafi napisał(a):Zapomniałem wspomnieć, że któregoś razu pojechaliśmy na mecz ązs- Pollpharma w 3 osoby, które przed meczem miały czynny udział w "brataniu" sie z Koszalinem, a óozniej w dopingowaniu Polpharmy na hali
Radek85 napisał(a):Doping na koszu idzie w stronę piłkarskiego. Tak się dzieje w większości hal PLK(oraz niższych lig). Oosbiście sądze,że i niedługo u Nas to nastąpi.Być może nie na "tej zmianie warty" ale już wkrótce.
szymon627 napisał(a):Od 13:30 http://youtu.be/CgtjYqMFRfI?t=13m30s
Dezext napisał(a):szymon627 napisał(a):Od 13:30 http://youtu.be/CgtjYqMFRfI?t=13m30s
Mojemu znajomemu też porysowali auto jak był w Ergo na meczu,... nikt z tego afery nie robi... Koszalin wracał bez szyby w autokarze i tak nie płakali...
Bilek napisał(a):Dezext napisał(a):szymon627 napisał(a):Od 13:30 http://youtu.be/CgtjYqMFRfI?t=13m30s
Mojemu znajomemu też porysowali auto jak był w Ergo na meczu,... nikt z tego afery nie robi... Koszalin wracał bez szyby w autokarze i tak nie płakali...
A ja uważam, że "aferę" trzeba robić i mocno piętnować takie zachowania! TO SKANDAL, że w naszym mieście dochodzi do takich sytuacji, bo rozumiem, że mowa tu o celowym porysowaniu samochodu z sopocką rejestracją, a nie o przypadkowej przecierce parkingowej - bo to się zdarza wszędzie.
Dla mnie jest nie do pomyślenia, aby pojechać na mecz do innego miasta, nawet do koszalina, i po zakończonym spotkaniu odkryć, że samochód został zniszczony przez jakiegoś kompletnego bezmózga. Wstyd, że taka sytuacja miała miejsce i mam nadzieję, że żaden odpowiednik pozbawiony rozumu z trójmiasta nie będzie wyczyniał podobnych rzeczy pod ergo.
Niechęć niechęcią, wyzwiska wyzwiskami, doping dopingiem - wszystko to rozumiem. Ale zwykły wandalizm i chuligaństwo powinno być piętnowane, aby takie sytuacje nie zdarzały się w przyszłości.
Stowarzyszenie Kibiców Anwilu Włocławek „H1” po dzisiejszym meczu z Treflem Sopot podjęło decyzję o zawieszeniu działalności do końca sezonu. Powody tej decyzji zostaną podane wkrótce.
przemox132 napisał(a):a ja czekam aż słupskie stowarzyszenie zawiesi swoją działalność, albo chociaż gruntownie zmieni jego funkcjonowanie. Przecież to jest śmiech na skale światową , żeby prezesem sksk był dalej ten lizodup Kobyły. Teraz to pewnie jak Maciuś wejdzie na mecz to od razu brawa i Rysiek od razu zarzuci Maciej z nami z kibicami.
Niedługo to pewnie takie czasy nadejdą, że doping na Czarnych to będzie prowadził syn komendanta.
Sebastian Sobczyk
26 luty o 19:18 ·
CYFERKA DNIA TO ,,,,10 TYLU OSÓB POTRZEBA ZEBYSMY POJECHALI NA DWA AUTOKARY NA WYJAZDOWY MECZ DO SŁUPSKA,,,WSZYSTKICH CHETNYCH ZAPRASZAM O ZAPISY !!!!!
losmen napisał(a):Maja niezly sezon, wiec sa pozytywnie nakreceni. Fajnie i mam nadzieje ze tym razem kibice gosci dotrwaja do konca meczu 😉
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości