Podobno mały bus ma jechać bo mają 14 os.
Pewnie wyślą same dziewczyny hehe
Dafi napisał(a):Czas na zapisy na wyjazd...wątpie, by gospodarze pozwolili kupic na te miejsca...
Na TT
Sektory gości, to D5,D6... Tam kupujmy bilety...
Nie zamykajcie limitu, to może zrazić...
SKSK plus klub niech zrobi wszystko, by na 5 mecz pojechac w dużej liczbie i po atrakcyjnej cenie
ksl napisał(a):Zapisywać się Czarnuchy! Mecz już w niedziele!
Area 51 napisał(a):no właśnie nie ma przycisku zapisz się
kasia033 napisał(a):Mam pytanie do organizatorów sobotnoego wyjazdu, czy jest możliwość abyśmy jadąc do Torunia przejechali przez Warlubie i zabrali jednego kibica? Geografem nie jestem, ale wydaje mi się, że kilometrów nie nadrobimy.
czesio napisał(a):Cena za 20 osób, 80 zł SKSK i 85 zł pozostali.
Za 50 osób, 55 zł SKSK i 65 zł pozostali.
Cena zawiera bilet i przejazd.
Godzinę podam później.
Skarbnik Czesio
606 105 600
czesio napisał(a):Cena za 20 osób, 80 zł SKSK i 85 zł pozostali.
Za 50 osób, 55 zł SKSK i 65 zł pozostali.
Cena zawiera bilet i przejazd.
Godzinę podam później.
Skarbnik Czesio
606 105 600
slomka napisał(a):A opcja wyjazdu busem jest dla jakiej liczby osób? Czy w ogóle jest jeszcze taka opcja dostępna.... pewnie większość autami się wybiera...
MureQ napisał(a):To dopiero będziemy mogli podać, gdy będzie ustalony transport na 100%.
Ale przypuszczam, że w okolicach 12. Do Torunia trochę bliżej niż do Włocławka, to i trochę później można wystartować.
Area 51 napisał(a):Ludzie bądźcie normalni jak się zapisujecie to nie zmieniajcie zdania!!! Mam nadzieję że nikt więcej się nie wypiszeA wręcz może jeszcze ktoś się dopisze bo szkoda żeby autokar jechał do połowy pusty
czesio napisał(a):Area 51 napisał(a):Ludzie bądźcie normalni jak się zapisujecie to nie zmieniajcie zdania!!! Mam nadzieję że nikt więcej się nie wypiszeA wręcz może jeszcze ktoś się dopisze bo szkoda żeby autokar jechał do połowy pusty
albo do połowy pełny.
Area 51 napisał(a):Yippie-Ki-Yay mać !!!! Kolejne 3 osoby się wypisały![]()
![]()
MureQ napisał(a):Rano było 28 osób, teraz jest 19.
Super. Dzięki.
Area 51 napisał(a):17 osób !!!!!! Nosz qrwa.... Może od razu lepiej tego busa zamówić bo to jest cyrk i porażka !!!![]()
![]()
![]()
Ten kto się teraz wypisał powinien mieć zakaz wyjazdu z sksk !!!
czesio napisał(a):Osoby które jadą z nami na wyjazd, na meczu u nas płacą 10 zł za bilet.
Chociaż tyle mogę zrobić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości