Jetim napisał(a):a kiedy beda mogly sie zapisac osoby spoza sksk ??
mirlew58 napisał(a):Czy ktoś wie o której mecz Olsztyn-Czarni
I_Za napisał(a):mirlew58 napisał(a):Czy ktoś wie o której mecz Olsztyn-Czarni
http://www.basket.olsztyn.pl/
Ustalony został ostateczny termin meczu drugiej rundy Pucharu Polski pomiędzy Inter Parts AZS UWM Olsztyn a Energą Czarnymi Słupsk. Spotkanie odbędzie się 23 listopada we wtorek o godzinie 17.00 na hali w Kortowie. Serdecznie zapraszamy wszystkich kibiców do przyjścia, bo przyjazd tak renomowanej drużyny gwarantuje wysoki poziom sportowy i prawdziwe koszykarskie emocje! Liczymy na Was!
dany napisał(a):Jetim napisał(a):a kiedy beda mogly sie zapisac osoby spoza sksk ??
cytuje z głównej:
"Pierwszeństwo zapisów na wyjazd mają członkowie SKSK, możliwość zapisu dla pozostałych osób zostanie odblokowana od środy 24.11"
Poz tym ważne info (dla Ciebie Jetim też), żeby się zapisać konieczne jest uzupełnienie danych osobowych (Imię, Nazwisko, Pesel).
forthree napisał(a):Ograniczyć? O czym ty w ogóle mówisz. Stowarzyszenie ma pierwszeństwo zapisów na wyjazd i to wszystko ...
horus napisał(a):forthree napisał(a):Ograniczyć? O czym ty w ogóle mówisz. Stowarzyszenie ma pierwszeństwo zapisów na wyjazd i to wszystko ...
O tym, że jak widać, nie zależy Wam na innych. O jakim pierwszeństwie mówisz? W Sopocie na przyjezdnych czeka cały sektor. Zapełnicie go sami?
Jeśli nie chcecie organizować większego wyjazdu, to po prostu napiszcie, żeby ludzie we własnym zakresie sobie to zrobili.
horus napisał(a):forthree napisał(a):Ograniczyć? O czym ty w ogóle mówisz. Stowarzyszenie ma pierwszeństwo zapisów na wyjazd i to wszystko ...
O tym, że jak widać, nie zależy Wam na innych. O jakim pierwszeństwie mówisz? W Sopocie na przyjezdnych czeka cały sektor. Zapełnicie go sami?
Jeśli nie chcecie organizować większego wyjazdu, to po prostu napiszcie, żeby ludzie we własnym zakresie sobie to zrobili.
PS
Oczywiście rozumiem, że pierwszeństwo ma KK.
horus napisał(a):Dzięki Rychu.
Ja rozumiem Was, ale Wy musicie też zrozumieć takich jak ja, którzy na mecze wyjazdowe jeżdżą nieczęsto lub zgoła wcale i nie mają pojęcia jak Wy się organizujecie.
Ludzie tacy jak ja, muszą sobie wcześniej taki wyjazd ułożyć, zaplanować. To nie tak, jak WY - jak tylko nie jestem w pracy, to oczywiście jadę.
Jeśli kogoś uraziłem, to przepraszam.
kozi napisał(a):a ja mam nadzieje ze atmosfera w 2 autokarze bedzie taka jak ostatnim razem jak wracalismy ze starogardu
Mixman napisał(a):kozi napisał(a):a ja mam nadzieje ze atmosfera w 2 autokarze bedzie taka jak ostatnim razem jak wracalismy ze starogardu
Dokładnie. Mam nadzieję, że skład 2 autokaru będzie taki sam jak w Starogardzie.
forthree napisał(a):Mixman napisał(a):kozi napisał(a):a ja mam nadzieje ze atmosfera w 2 autokarze bedzie taka jak ostatnim razem jak wracalismy ze starogardu
Dokładnie. Mam nadzieję, że skład 2 autokaru będzie taki sam jak w Starogardzie.
Jestem za !
rzeka napisał(a):A pytanie z innej beczki - gdzie w tym cholernym sopocie kupić bilety?
Władysława Łokietka 61?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości