wikir napisał(a):No Panowie, sezon się zbliża, więc mam nadzieje, że usłyszymy w końcu jakieś nowe przyśpiewki
losmen napisał(a):Mowi gosc, ktory zawsze broni zawodnikow w najbardziej absurdalnych sytuacjach. Trwa okres przygotowawczy dla przypomnienia i jak to lubisz mowisz: jest zarzad, sa trenerzy i oni najlepiej wiedza co maja robic. Od razu bys zwalnial
losmen napisał(a):Daj spokoj, napisalem to z przymruzeniem oka w luznym temacie a Ty rozpisales sie na pol strony z kompletnie niepotrzebna argumentacja [WINKING FACE]
Od poczatku bylo wiadomo, ze nasi centrzy pozostawiaja wiele do zyczenia i nalezy trzymac kciuki, zeby chociaz jeden wypalil. Skoro CC odpada, to oby Szejku zatrybil.
Czarny96 napisał(a):Ja jestem pewien, że z powodu frajerskiej, nie twardej gry Pana C.C. to on wyleci jak uda się z Czyżem, jestem dobrej myśli. A Szeki to czuję, że będzie bomba i super opcja podkoszowa. Tylko musi się przestawić na to, że grać będzie dłużej i nie może łapać tyle fauli, pewnie dziś miałby sporo więcej pkt jakby tylko tak nie faulował. Ogólnie czuje, że będzie git.
krasnad napisał(a):Czarny96 napisał(a):Ja jestem pewien, że z powodu frajerskiej, nie twardej gry Pana C.C. to on wyleci jak uda się z Czyżem, jestem dobrej myśli. A Szeki to czuję, że będzie bomba i super opcja podkoszowa. Tylko musi się przestawić na to, że grać będzie dłużej i nie może łapać tyle fauli, pewnie dziś miałby sporo więcej pkt jakby tylko tak nie faulował. Ogólnie czuje, że będzie git.
Z faulami myślałem, że będzie gorzej. Może to nawet lepiej wyglądać, bo teraz jednak trochę chłopaki w kość dostali i się samoczynnie łapki opuszczają w obronie. Z CC to już chyba przesądzone.
ksl napisał(a):O nowe przyśpiewki się nie bójcie. Z odpowiednią pomocą wejdziemy na bardziej nowoczesny poziom kibicowania.
Mówić jest łatwo, ale wprowadzić w życie już ciezej. Druga kolejka to wyjazd do Starogardu Gdańskiego, na tym wyjeździe spróbujemy wprowadzić coś nowego.
matswia napisał(a):Proszę państwa, kolega, który wyjątkowo poszedł na mecz w Gryfii spytał się mnie, dlaczego oni(SKSK) krzyczą cały czas "czarni, czarni".Trochę mnie to trapi i szczerze mówiąc już w tym sezonie o tym myślałem. Cienko trochę u nas z przyśpiewkami dopingowymi, wystarczyłoby częściej spiewać "Let's go Czarni, let's go" i już IMO byłoby lepiej.
matswia napisał(a):No tak, to jest akurat prawda, że jak potrzebny to "Czarni, czarni" zdaje egzamin najlepiej, ale chyba w ciągu całego meczu można coś nowego przyśpiewnąć
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości