adrian2139 napisał(a):przemox132 napisał(a):w kasie to jedynie z logiem energa kupisz.pancho napisał(a):"lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu"
Ojj tu się mylisz . Ten w kasie moim zdaniem nie ma nic wspólnego z Czarnymi . Jak już to tylko z energą .
krasnad napisał(a):adrian2139 napisał(a):przemox132 napisał(a):w kasie to jedynie z logiem energa kupisz.pancho napisał(a):"lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu"
Ojj tu się mylisz . Ten w kasie moim zdaniem nie ma nic wspólnego z Czarnymi . Jak już to tylko z energą .
Skoro szalik jest sprzedawany przez nasz klub jako gadżet klubowy to zdecydowanie ma dużo wspólnego z czarnymi... nie rozumiem - Energa to jakiś wróg ?! Dzięki nim jesteśmy teraz tu gdzie jesteśmy.
adrian2139 napisał(a):krasnad napisał(a):
Skoro szalik jest sprzedawany przez nasz klub jako gadżet klubowy to zdecydowanie ma dużo wspólnego z czarnymi... nie rozumiem - Energa to jakiś wróg ?! Dzięki nim jesteśmy teraz tu gdzie jesteśmy.
Tylko jako sponsor mają coś wspólnego z Czarnymi. Sorka jeżeli tak to jest to może zamiast MZKS krzyczmy energa? Nie dziwie się nikomu , że nie chcą kupować szalików "energi" bo tam nic nie ma nic związanego z naszymi barwami !
KrzyH napisał(a):adrian2139 napisał(a):krasnad napisał(a):
Tylko jako sponsor mają coś wspólnego z Czarnymi. Sorka jeżeli tak to jest to może zamiast MZKS krzyczmy energa? Nie dziwie się nikomu , że nie chcą kupować szalików "energi" bo tam nic nie ma nic związanego z naszymi barwami !
@adrian2139 Nic dodać, nic ująć.
@krasnad To co jak sponsorem zostaną Morliny i będzie szalik w kształcie parówki to mam go nosić? Powodzenia! Jak dla mnie ważne są tradycje. I wole nie mieć szalika, niż nosić szalik sponsora.
przemox132 napisał(a):Drogi Kolego Ty może i byś nosił szalik w kształcie parówek , ale mysle że każdy chociaż trochę szanujący się kibic wolałby chodzic na II lige .
przemox132 napisał(a):Drogi Kolego Ty może i byś nosił szalik w kształcie parówek , ale mysle że każdy chociaż trochę szanujący się kibic wolałby chodzic na II lige .
Samar napisał(a):Dodaja za darmo do Tyskiego. Ja już jestem w posiadaniu dwóch i polecam- piwko smakuje wysmienicie
Area 51 napisał(a):Czy jest możliwość zamówienia pasiaków?? W sumie to nie ja jeden jestem zainteresowany , bo dużo osób się mnie o to pyta. To pytanie do osób które już kiedyś zamawiałyJaka jest najmniejsza ilość zamówienia?
Alien napisał(a):Jest szansa ,żeby zrobić zapisy na jakąś wakacyjną Yippie-Ki-Yay koszulkę ? Jakiś wspólny projekt ?
czesio napisał(a):Witam,
zostały jeszcze krawaty - 20,-zł dla SKSK 25,- dla pozostałych,
koszulka PLAY OFF - S - 10,- i 15,-
koszulka "a ty co wiesz o sksk?" - L - 10,- i 15,-
koszulka derby 03.2009r. - L - 10,- i 15,-
koszulka polo czarna - L - 10,- i 15,-
koszulka polo czerwona -XXXL - 10, i - 15,-
koszulka derby 12.2012 - XXXL - 10,- i 15,-
XXL- 10,- i 15,-
S- 10,- i 15,-
koszulka 10 derby w gryfii rozmiary XXL, XL, L, S, 7/8lat - 10,- i 15,-
Skarbnik Czesio
606 105 600
forthree napisał(a):gorsze zwyrole chodzą na wolności![]()
dany napisał(a):forthree napisał(a):gorsze zwyrole chodzą na wolności![]()
chyba Ty ...
PS. Sorki, musiałem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości