Cesnauskis7 napisał(a):Wszystkie podrożały o 20-30zł... Bynajmniej te co były za 150(160?) zł, 200, 250,300
tomi7 napisał(a):siema.
wie ktoś gdzie można sprawdzić rozkład miejsc w gryfi??
(swoją droga swojskie literówki ktoś to sprawdza na tej PROFESJONALNEJ stronie, w tym PROFESJONALNYM klubie?)Wszelkich dodtkowych informacji na temet zakupu biletów udziela Pani Anna Filip tel. 59 845 67 76 lub e-mail: anna.filip@energa-czarni.pl.
KaMeJ napisał(a):W kasie przed meczem beda jakies bilety ?
md_10 napisał(a):Czy bilety przed halą w cenie takiej jak w poprzednim sezonie, 10 zł ?
Szwocher napisał(a):Ludzie, jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego nie mogę wydrukować biletów zakupionych w internecie? Zapłaciłem już w środę, pieniądze doszły a ja ca cały czas nie mogę tych biletów wydrukować... a mecz za 2,5 h
Wszelkich dodatkowych informacji na temat zakupu biletów udziela Pani Anna Filip tel. 59 845 67 76 lub e-mail: anna.filip@energa-czarni.pl.
Dezext napisał(a):Patrzylem na stronie to biletow zero. Orientuje sie ktos czy bedzie jakas pulaw kasie ?
forthree napisał(a):W Switchu przy zakupie biletów można płacić kartą ?
Rychu#07 napisał(a):Czemu wrzeszczysz?
Rychu#07 napisał(a):Chyba było już wielokrotnie mówione, że dokładnie w tym sektorze, w którym siedziałeś do tej pory.
.
czesio napisał(a):Witam wszystkich członków sksk zainteresowanych kupnem karnetów.
Do czwartku tj.07.10.2010r. zbieram kasę na karnety(180,-zł) do godziny 17.00 Hurtownia REMI,Poznańska 53,po 17 u mnie w domu ewentualnie czekam na inne propozycje 606 105 600.
W piątek rano Mateusz zanosi kasę do klubu i klub drukuje karnety.
Pozdrawiam
Skarbnik Czesio
panczowy napisał(a):A bilety jednorazowe na sektor? Jak do nabycia i za ile?
Mateusz napisał(a):panczowy napisał(a):A bilety jednorazowe na sektor? Jak do nabycia i za ile?
Bilety jednorazowe kosztuja 16 zl i beda do odbioru u mnie od 16 do 17 w dniu meczu pod hala.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości