Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej

Piłka nożna, siatkówka itd.

Moderatorzy: grabek, Bilek, Rychu#07, losmen

Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej

Postprzez Dzi@dunio 28 Mar 2009, 20:41

Katastrofa co nasi graja,najwyzszy czas gwiazy za 10 wywalic i wprowadzic mlodej krwi
Awatar użytkownika
Dzi@dunio
Młodzik
Młodzik

Miejscowość: Słupsk

Re: Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej

Postprzez arti77 28 Mar 2009, 20:47

To co oni dzisiaj grają to jest farsa. A kiks Boruca to normalnie stadiony świata ;D . Zawsze broniłem Boruca, ale to co on ostatnio wyprawia to po prostu żenada. Leo - out. A nowy coach niech przygotowywuje zespół do Mistrzostw Europy w 2012 roku, a co za tym idzie wszyscy kadrowicze powyżej trzydziestki również out z reprezentacji i wprowdzać do gry młodych.
arti77
Gwiazda
Gwiazda

Miejscowość: Slupsk

Postprzez sisar 28 Mar 2009, 21:30

Ten mecz przypomniał mi mecze Czarnych z początku tego sezonu, coś okropnego. Dwie bramki zawinione przez Boruca i jak to mówią po ptokach. I nie winię tu Leo, tylko nasze pseudo gwiazdki, które zarabiają setki tysięcy złotych, niektórzy miesięcznie. Kuźwa nawet im się biegać nie chciało. :zęby:
Znowu w życiu mi nie wyszło.
Pamiętaj oddaj głos na Słupsk!
http://www.yourwonder.com/Europe/Poland.aspx
Awatar użytkownika
sisar
Pierwsza Piątka
Pierwsza Piątka

Miejscowość: z nienacka

Postprzez biedronka 28 Mar 2009, 23:20

Ta tu nie można winić coacha za przegraną mógłby być najlepszy na świecie i gówno by zrobił to co nasi rodacy zagrali to jest po prostu padaczka ... Boruc przy own goalu ja wiem w sumie jest dużo jego winy ale też w 100% nie mógł przewidzieć że ta piłka tak podskoczy mu przed nogą Polacy niestety ale nie nadają się do piłki na najwyższym poziomie skoro przegrywamy ze słabiutką Irlandią bardzo ważny mecz
CZARNI SŁUPSK
Awatar użytkownika
biedronka
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez BED 28 Mar 2009, 23:37

Ja uważam ze to błąd Żewłakowa.
Nie można w ten sposób podawać piłki na takim boisku.

Rywal był słaby strzelił bramki szczęśliwie.
A my byliśmy jeszcze słabsi - smutek i nostalgia.
Awatar użytkownika
BED
Administrator
Administrator

Postprzez panczowy 28 Mar 2009, 23:47

Błąd Żewłakowa, ale Boruc powinien zachować się dużo lepiej i przyjąć tą piłkę, bo przecież nie był atakowany. Przegraliśmy zasłużenie, a Irlandia Płn. wcale taka słabiutka nie jest, bo przypomnę, że wcześniej w kwalifikacjach ME 2008 polegli tam Szwedzi czy późniejsi Mistrzowie Europy, Hiszpanie. Nie ma się co załamywać. Kibice panikują, media panikują, głoszą bliski koniec Polaków w eliminacjach a tak naprawdę wszystko jest jeszcze możliwe, zwłaszcza po dzisiejszym remisie Słowenii z Czechami. Nikt jeszcze nie jest pewny awansu i każdy (oprócz oczywiście San Marino) ma szanse na awans.
Kiedy widzę, jak ludzie marnują papier, mówię: "Ratujcie drzewa!". Kiedy słyszę techno... k***a, nie wiem z czego zrobione są płyty CD, ale ratujcie to!
Awatar użytkownika
panczowy
Pierwsza Piątka
Pierwsza Piątka

Miejscowość: Słupsk/Bielsko-Biała

Postprzez Dzi@dunio 09 Cze 2009, 18:42

wstyd z Irakiem przegrywac,co oni sobie mysla te cioty,pojechali se na wycieczke czy do pracy bo widze ze na wycieczke
Awatar użytkownika
Dzi@dunio
Młodzik
Młodzik

Postprzez sisar 09 Cze 2009, 19:15

No i co?, sukces 1:1 z Irakiem. Te gwiazdeczki powinne biegać po boisku za 1600 brutto i nic więcej. Ale na usprawiedliwienie, to boisko było nierówne, było gorąco, graliśmy pod górkę, pod słońce i pod wiatr. :zez:
Znowu w życiu mi nie wyszło.
Pamiętaj oddaj głos na Słupsk!
http://www.yourwonder.com/Europe/Poland.aspx
Awatar użytkownika
sisar
Pierwsza Piątka
Pierwsza Piątka

Miejscowość: z nienacka

Postprzez Michal8686 09 Cze 2009, 19:21

Mnie bardzo dziwi, że strzelamy tylko jedną bramkę przez 180 minut z teoretycznie słabszymi rywalami bo takimi są i Irak i RPA.
Władza imponuje tylko małym ludziom, którzy jej pragną, by nadrobić w ten sposób swoją małość. Człowiek naprawdę wielki, nawet gdy włada, jest służebnikiem.
Awatar użytkownika
Michal8686
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez panczowy 10 Cze 2009, 09:59

Dajcie spokój, W tym składzie i tak już nigdy więcej nie zagramy. O wyniku i stylu się zapomni, ważniejsze jest wygrać jesienne mecze, awansować na mundial i wrócić do tego RPA :język:
Kiedy widzę, jak ludzie marnują papier, mówię: "Ratujcie drzewa!". Kiedy słyszę techno... k***a, nie wiem z czego zrobione są płyty CD, ale ratujcie to!
Awatar użytkownika
panczowy
Pierwsza Piątka
Pierwsza Piątka

Miejscowość: Słupsk/Bielsko-Biała

Postprzez Szefoszap 03 Mar 2010, 22:14

:D Oglądacie meczyk naszej reprezentacji? Grają na stadionie Polonii ,Legioniści wyzywają Polonię,Poloniści Legię ,gwizdy , "pajace" ,dawno takiego meczu reprezentacji nie widziałem ;) ,moze uda się wygrać >:]

EDIT

1:0 ! Kuba strzelił ,ładna bramka :D
http://www.fromsport.com/video-191181.html
Szefoszap
Pierwsza Piątka
Pierwsza Piątka

Postprzez Alien 04 Mar 2010, 00:31

Idziemy na miszcza !!
Alien
Junior
Junior

Postprzez grabek 11 Maj 2010, 20:56

Dziś grał Lech w Chorzowie. Po okrzykach za oknem dowiadywałem się, że Lech zdobywał bramki. Rozlegało się głośne "jeeeest" między blokami. Do tego Wisła zremisowała z Cracovia. Jak Lech zdobędzie majstra to ja nie wychodzę na miasto w najbliższym czasie :P
Awatar użytkownika
grabek
Moderator
Moderator

Wróć do Inne sporty

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość