losmen napisał(a):z takim Rosterem i sytuacja w lidze, jesli w ciagu najblizszych 7-8 sezonow nie stworza dynastii na miare 4-5 tytulow to beda zagrzybiialymi piz*dziochami, poki co sa tylko ci*pkami bez charakterow.
Samar napisał(a):
Mysle ze mozna tak mowic o wszystkich z jednym wyjatkiem- D. Wade. Szkoda mi tego chlopaka, grac z napakowanym indorem...Niestety zapowiadaja sie dla mnie malo ciekawe finaly
Szkoda Thunders, juz chyba sa zmeczeni po walce z Memphis. W ogole to zauwazyliscie ze w tym roku jest malo zacietych siedmiomeczowych serii?
losmen napisał(a):statystyki statystykami, a braku charakteru i mentala nie oszukasz.
Zdobycie w tym sezonie tytulu przez Heat, to jak zdobycie Mistrzostwa Swiata przez USA, niby mistrzostwo ale tak jakos dziwnie smakuje, nie?
forthree napisał(a):
albo tak jak mistrzostwo zdobyte przez Asseco.
Szkoda, bo odpadł mój faworyt do mistrzostwa, jednak jeśli doszłoby do finału Dallas - Heat, to będę za tymi drugimi, ponieważ bardzo lubiłem ten zespół kiedy był prowadzony tylko przed DWade'a
losmen napisał(a):W odpadnieciu Chicago jest jeden malutki egoistyczny plusik, 3 lata temu kiedy finaly w wykonaniu Bykow byly wizja bardzo odlegla powiedzialem sobie ze jak beda w finale to lece, a teraz co niby mialbym zrobic, kredyt brac ?![]()
Na takie finaly 30 tys trzeba liczyc
Rychu#07 napisał(a):losmen napisał(a):W odpadnieciu Chicago jest jeden malutki egoistyczny plusik, 3 lata temu kiedy finaly w wykonaniu Bykow byly wizja bardzo odlegla powiedzialem sobie ze jak beda w finale to lece, a teraz co niby mialbym zrobic, kredyt brac ?![]()
Na takie finaly 30 tys trzeba liczyc
O Ty bydlaku, nic nie mówiłeś przed finałami konferencji, że takie postanowienie masz
Pewnie chciałeś uniknąć odpowiedzialności
losmen napisał(a):forthree napisał(a):
albo tak jak mistrzostwo zdobyte przez Asseco.
Szkoda, bo odpadł mój faworyt do mistrzostwa, jednak jeśli doszłoby do finału Dallas - Heat, to będę za tymi drugimi, ponieważ bardzo lubiłem ten zespół kiedy był prowadzony tylko przed DWade'a
Jak to doszloby? Juz doszlo, startujemy we wtorek o 3 nad ranem, GO DIRK, GO DALLAS !!!
losmen napisał(a):Cichaczem Ci moge powiedziec ze moja deklaracja byla wspolna z Michcisem, tylko on apropo druzyny z Texasutylko ciii
Radek85 napisał(a):Achtung Achtung. Shaq ogłasza koniec kariery.
http://www.sport.pl/koszykowka/1,65035, ... iery_.html
ar90 napisał(a):Wrócił stary dobry Lebron !![]()
Miami miało +15 na 6 minut do konca , no ale Lebron nie zawodzi najpierw blokuje go obręcz a później rzuca jak kretyn za 3 kozłując piłke przez 20 sekund , na niego zawsze można liczyć![]()
Nie wiem w jaki sposób Dallas to wygrali , bo grali po prostu tragicznie , drugiego tak słabego meczu chyba już nie zagrają, dlatego czekam na 4-1 dla Dallas
szymon627 napisał(a):Mavs wygrali i w niedzele siegaja po mistrzostwo na terenie przeciwnika!! Dallas przegrywajac w ostatnich 3 minutach meczu potrafilo wyjsc na 9 pkt prowadzenie i wygrac mecz!!![]()
mir002 napisał(a):szymon627 napisał(a):Mavs wygrali i w niedzele siegaja po mistrzostwo na terenie przeciwnika!! Dallas przegrywajac w ostatnich 3 minutach meczu potrafilo wyjsc na 9 pkt prowadzenie i wygrac mecz!!![]()
Chyba, że Bronkowi urosną cojones
ksl napisał(a):http://www.nba.com/allstar/2012/asb/eng/landing.jsp?referrer=asb12_mainTopStory&cid=asb12_mainTopStory
Zagłosujmy na Marcina Gortata w Meczu Gwiazd, możliwe że więcej takiej szansy nie będzieDajmy z siebie wszystko
Dezext napisał(a):To Amerykazburzyli hale o wartości 100mln dolarów żeby postawić nową za 450
![]()
U nas by ta została a szukali by innego miejsca żeby ją wybudować... a tak apropo kto w Polsce burzył by taką halęhehe
2takty.com napisał(a):PJ Carlesimo "na chwilkę" został trenerem na Brooklynie i na dobre odmienił drużynę – wygrywają i wreszcie da się ich oglądać. Zwycięstwo 113:106 z Raptors było już ich siódmym z rzędu.
Nie minęły 3 tygodnie od zwolnienia trenera Avery’ego Johnsona za brak wyników, a Nets już mają najdłuższą serię zwycięstw lidze, są na czwartym miejscu Wschodu, a do liderów z Miami tracą tylko 2 zwycięstwa. No i nie grają już tej strasznej, żółwiej koszykówki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości