Maksimus... Jakoś nie dociera do mnie ani jeden Twój argument. Byłem na meczu i widziałem zadowolone miny przy 61-40 dla was. Potem widziałem tych samych ludzi...tzn. stali w tych samych strojach ale to tylko stroje ( ubiory ) stały.
Jakbyś tego nie komentował macie większy budżet. Czy jest on większy od naszego o 100, 200,300 tysięcy czy o milion i tak wychodzi na to, że jest większy

. Dalej my możemy, wy musicie

. To wy jesteście dwukrotnym finalistą i w myśl zasady- do trzech razy sztuka, to wy chcecie w swoim 3 finale być mistrzem. Niestety weź pod uwagę, że do trzech razy sztuka może tez oznaczać, że was tam nie będzie po raz trzeci.
Macie lepszy skład to nie ulega wątpliwości, szerszy i bardziej doświadczony ? Czarni mają skład taki jaki mają, złożony przez 2 trenerów z czego ten 2 musi grać spadkiem po 1, uzupełnionym w trakcie sezonu rekonwalescentami.
Turkiewicz śledził tok przygotowań Saso od początku i ma lepsze rozeznanie w drużynie i zawodnikach od Okorna.
Chciałbym zatem widzieć 7 spotkań, zaciętych, dobrych i nie zakłócanych takimi sporami.
Każdy kibicuje swojej drużynie i niech tak zostanie a włażenie na forum i napinki typu my jesteśmy super, tylko wygrać z wami nie potrafiliśmy w niedzielę lejąc was jak chcieliśmy (61-40)...więc tacy super nie jesteście

.
Powinęła się noga raz powinie się i 4 razy

. Graliście 7 kwart super i co? My zagraliśmy 1 i dogrywkę i jest remis. Zresztą czy one były takie super w pierwszym meczu? Przecież nie wygrywaliście 30-40 punktami po 3 kwartach. Natomiast 14 punktów do odrobienia to już Czarni odrabiali

Jeśli nie zagramy w finale to jakoś w głowę sobie strzelał nie będę bo po poprzednim i połowie tego sezonu miejsce, w którym jesteśmy jest nagrodą a nie karą.
Pozdrawiam.