Moderatorzy: grabek, Bilek, Rychu#07, losmen

:D
Cesnauskis7 napisał(a):http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090420/CZARNI/514558874 - no to będzie trochę trudniej, jeśli Mantas nie zagra. A wszystko się wyjaśni przed meczem. Co za nie fart
Paradoksalnie najlepsza rzecza w tym meczu jaka sie przydarzyla naszej druzynie, byla kontuzja Mantasa. Gdy Cesnauskis siadl na lawie druzyna dopiero zaczela grac, odrabiac, wygrywac - moze to kwestia mobilizacji i motywacji Burksa, moze zmienil sie styl naszej gry, niewazne. Wazne, ze bez niego gra wygldala o niebo lepiej.

MisticKlin napisał(a):Witam Was!...
Możecie się dziwić,że Wam kibicuję,ale moja mama urodziła się koło Słupska,więc mam prawo Wam kibicować.![]()
Może ewentualnie kosmos się nadaje 

Bilek napisał(a):Ja wiem czy tak trudniej?Paradoksalnie najlepsza rzecza w tym meczu jaka sie przydarzyla naszej druzynie, byla kontuzja Mantasa. Gdy Cesnauskis siadl na lawie druzyna dopiero zaczela grac, odrabiac, wygrywac - moze to kwestia mobilizacji i motywacji Burksa, moze zmienil sie styl naszej gry, niewazne. Wazne, ze bez niego gra wygldala o niebo lepiej.

slupszczanin napisał(a):no proszę jak szybko zapominamy mecze, w których to Mantas ciągnął grę całego zespołu. Ostatnio rzuty mu nie siedzą, ale wierzę że pokaże jeszcze na co go stać w najbliższych meczach.

Whisky napisał(a):Posadzili nas fantastycznie... po przekątnej od ławki,
A kto po końcowej syrenie pierwszy pognał w tamtą stronę pozdrowić? Wyglądał jak Kedzo.

jaca napisał(a):No to - jeśli finał - golimy łepetyny![]()

Rychu#07 napisał(a):gornik1236 napisał(a):Jak to powtorzycie we wtorek gole czache na lyso a co!:D Słupsk tanczy i spiewa!:D
Już w styczniu powiedziałem, że jeśli bedzie finał, to czacha łysa. Jest nas kilku. Najgorsze w tym, że ja wiem jak wyglądąm łysy
Szef mnie z roboty wyj.ebie

gosc napisał(a):Rychu#07 napisał(a):gornik1236 napisał(a):Jak to powtorzycie we wtorek gole czache na lyso a co!:D Słupsk tanczy i spiewa!:D
Już w styczniu powiedziałem, że jeśli bedzie finał, to czacha łysa. Jest nas kilku. Najgorsze w tym, że ja wiem jak wyglądąm łysy
Szef mnie z roboty wyj.ebie
wiecie co, ja tez gole jakby co
Ale cóż jak mus to mus 

Coś niesamowitego...
Jeżeli uda się jutro zatrzymać grającego trenera, czyli Tyusa, to może być dobrze. 
Cena biletu i sciecia wlosow niegra roli 

))

dany napisał(a):Musze to zobaczyć, co że daleko i w pracy masę roboty, do tej pory nie moge sobie darowac że nie widziałem 2-go meczu we Wrocławiu, a więc do zobaczenia w Zgorzelcu

slupszczanin napisał(a):no proszę jak szybko zapominamy mecze, w których to Mantas ciągnął grę całego zespołu. Ostatnio rzuty mu nie siedzą, ale wierzę że pokaże jeszcze na co go stać w najbliższych meczach.

losmen napisał(a):slupszczanin napisał(a):no proszę jak szybko zapominamy mecze, w których to Mantas ciągnął grę całego zespołu. Ostatnio rzuty mu nie siedzą, ale wierzę że pokaże jeszcze na co go stać w najbliższych meczach.
Prosze nie prowokujcie mnie takimi tekstami. Nie w tym momencie sezonu, nie w takiej chwili i nie po takim meczu
BRAWO Czarnuchy za charakter !!!

Michal8686 napisał(a):losmen napisał(a):slupszczanin napisał(a):no proszę jak szybko zapominamy mecze, w których to Mantas ciągnął grę całego zespołu. Ostatnio rzuty mu nie siedzą, ale wierzę że pokaże jeszcze na co go stać w najbliższych meczach.
Prosze nie prowokujcie mnie takimi tekstami. Nie w tym momencie sezonu, nie w takiej chwili i nie po takim meczu
BRAWO Czarnuchy za charakter !!!
A co Cię tak prowokuje ??? To prawda przecież , że w przekroju całego sezonu Mantas ciągnął zespół i był najrówniej grającym zawodnikiem .

.
Mamy naprawdę ten luksus i swobodę że możemy kończyć mecze w optymalnie najlepszej tego dnia piątce.Jest z kogo wybierać i nie jesteśmy na nikogo 'skazani' , czego nie można powiedzieć choćby o Anwilu we wczorajszej potyczce z APS.Podsumowując...jest to mimo wszystko osłabienie bo Mantas w każdej chwili grozi rzutem czy dobrym podaniem i co najważniejsze daje odpocząć Tonemu...W sytuacji gdy gra rywala opiera się w dużej mierze na rozgrywającym brak zmiennika na tą newralgiczną pozycję może być niestety widoczny.

jaca napisał(a):PS. Wybiera się ktoś na 18.00 do Maracany, bo niechciałbym siedzieć przed telebimem jak kołek. Samemu kiepsko się żłopie piwsko.
![Blue_Light_Colorz_02_03 :]](./images/smilies/Blue_Light_Colorz_02_03.gif)

gosc napisał(a):jaca napisał(a):PS. Wybiera się ktoś na 18.00 do Maracany, bo niechciałbym siedzieć przed telebimem jak kołek. Samemu kiepsko się żłopie piwsko.
bedziemy Jacku, bedziemy
Bo na laptopie to meczyk nie zbyt fajnie się ogląda. I jak tam trafić, bo tamtej okolicy nie znam za bardzo.
![Blue_Light_Colorz_02_02 ;]](./images/smilies/Blue_Light_Colorz_02_02.gif)

elooo napisał(a):marakana jest koło fortuny,bpl
Osiedle piastów jak już 

Arek359 napisał(a):Spokojnie to jet półfinał - w każdym meczu trzeba grac na 100%. Jak tego zabraknie to nawet kibice na Gryfi nie pomogą - i po czterech meczach może byc 2:2. My u nich 2 razy a oni u nas 2 razy - wszystko jest możliwe. Dlatego cisza i nie zapeszajmy. Jeszcze raz ciiiiiiiiiiiisssssszzzzzzaaaaa.
P.S. Nie dajmy sobie tylko odskoczyc na 20 pkt - bo oni juz takiego błędu nie popełnią. Cisza....

Nie chce zeby ktos myslal, ze sie czepiam i wogole. Po prostu cos nie tak jest z Omarem i to glownie przez niego mamy problem. Mam nadzieje, ze w Gryfii sie ozywi, bo jak narazie to jest nieciekawie. Kompletnie nie nadaza za akcja, zamiast utrudniac, to ulatwia gre dla Turowa. Jesli nie wchodzi rzut, to moglby chociaz zbierac. 

General napisał(a):MZK'S CZARNI napisał(a):Leończyk za trzy!!!
No i? Czym sie podniecasz, czat sobie robisz?
Nie wiem co trener chcial uzyskac trzymajac tak dlugo Barletta - resztek szans nas pozbawil i tylko powodowal niechec wsrod pozostalych graczy... Kiedys bylo na odwrot to on porywal kolegow z druzyny oraz publike. No nic 1-1 i tak cieszy (choc mogliby dzis sie starac. Czy tak duzo wymagam?), minimum osiagniete. Zapraszamy do pikla 

Barlett tragicznie, zero nawet przy zasłonie nie umie sie ustawic! to nie jest center to jest dno! i juz nie bede go ochranial , mial byc na ply off nie jest. KOniec, wole juz Cywinskiego pod koszem! Booker to jest kozak!:D Wszytsko by bylo fajnie gdyby byla druga jedynka, bakic nie umie rozgrywac! Db nie mial dnia, ogolnie jakos szczescia brakowalo. pilka sie wykrecala..

Z azs-em to było akurat odwrotnie.General napisał(a):Patrzac na ostatnie wyniki Turowa, mozna zauwazyc, ze ta druzyna, osiaga na poczatku przewage, a pozniej kontroluje mecz. Tak bylo z azs'em, tak bylo w pierwszym meczu no i dzisiaj.

General napisał(a):Kluczowe beda pierwsze minuty w kolejnych meczach. Patrzac na ostatnie wyniki Turowa, mozna zauwazyc, ze ta druzyna, osiaga na poczatku przewage, a pozniej kontroluje mecz. Tak bylo z azs'em, tak bylo w pierwszym meczu no i dzisiaj. I chociaz dwa dni temu udalo sie jakims cudem wygrac, tak dzisiaj Turow nie pozostawil zludzen. Trzeba wybic im od pierwszych minut pewnosc siebie i nie pozwolic odskoczyc. Trzeba ich przycisnac na maxa i najlepiej odjechac, wtedy Turow sie pogubi bo nie jest do takiej gry przyzwyczajony. Jednak przede wszystkim trzeba postawic na nogi Mantasa, bez niego nie mamy szans wygrac tej wojny. Jakos nie czuje tego 'pogromu'. Czarni dzisiaj w pewnym momencie odpuscili, bo widzieli, ze i tak nie wygraja. Bez Mantasa, ze slabsza dyspozycja reszty i beznadziejnym Omarem bylo to niemozliwe. Ale ja wierze w Omara - musi sie obudzic, zagrac tak jak z Anwilem, nadrabiac ambicja i bedzie dobrze. Do piatku chlopaki odpoczna i rozpoczynamy akcje 'pieklo'.

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], MSN [Bot] oraz 3 gości