Moderatorzy: grabek, Bilek, Rychu#07, losmen

Zgredzio napisał(a):1/2 Finału PLK - ENERGA CZARNI SŁUPSK vs PGE TURÓW ZGORZELEC - "WOJNA O FINAŁ" - ZAPOWIEDŹ
http://www.youtube.com/watch?v=5y4OTkgF7iQ
Zapraszam

Transmisje telewizyjne z półfinałów PLK
Przedstawiamy rozkład transmisji telewizyjnych ze spotkań półfinałów play off Polskiej Ligi Koszykówki.
19.04.2009, godzina 20.30 - PGE Turów Zgorzelec - Energa Czarni Słupsk (TVP Sport)
20.04.2009, godzina 18.00 - Asseco Prokom Sopot - Anwil Włocławek lub Anwil Włocławek - Atlas Stal Ostrów Wlkp. (TVP Sport)
21.04.2009, godzina 18.00 - PGE Turów Zgorzelec - Energa Czarni Słupsk (TVP Sport)
22.04.2009, godzina 18.40 - Asseco Prokom Sopot - Anwil Włocławek lub Anwil Włocławek - Atlas Stal Ostrów Wlkp. (TVP Sport)
24.04.2009, godzina 20.00 - Energa Czarni Słupsk - PGE Turów Zgorzelec (TVP Sport)
25.04.2009, godzina 18.15 - Anwil Włocławek - Asseco Prokom Sopot lub Atlas Stal Ostrów Wlkp. - Anwil Włocławek (TVP Sport)
26.04.2009, godzina 16.00 - Energa Czarni Słupsk - PGE Turów Zgorzelec (TVP Sport)
27.04.2009, godzina 18.00 - Anwil Włocławek - Asseco Prokom Sopot lub Atlas Stal Ostrów Wlkp. - Anwil Włocławek (TVP Sport)

i pobyt w Libercu ...

Ceny biletów na półfinały wynoszą:
- miejsca stojące - 30 zł
- miejsca siedzące - 40 zł

marcin9561 napisał(a):Co za wieśniaki na tamtym forum...

Jestem dobrej myśli. Mój plan? Przywozimy wygraną ze Zgorzelca, u siebie robimy komplet, Turów robi 2-3 w Zgorzelcu, a my kończymy serię w piekle. Niech się stanie!
obyś miał rację. Wszyscy by chcieli takiego scenariusza.
arti77 napisał(a):Jestem dobrej myśli. Mój plan? Przywozimy wygraną ze Zgorzelca, u siebie robimy komplet, Turów robi 2-3 w Zgorzelcu, a my kończymy serię w piekle. Niech się stanie!
Rychuobyś miał rację. Wszyscy by chcieli takiego scenariusza.
:D Ten Marcin to jest 

Nic mnie tak nie ucieszy, jak kolejna opinia ( oby się pojawiła ) - że jesteśmy "najsłabszym finalistą" tej ligi... 

.:strusiek:> napisał(a):Ale ceny biletów to w Zgorzelcu mają nie małe: ]Ceny biletów na półfinały wynoszą:
![Blue_Light_Colorz_02_03 :]](./images/smilies/Blue_Light_Colorz_02_03.gif)

jaca napisał(a):Okropnie mi się podoba, że jesteśmy "najsłabszym półfinalistą od wielu lat". Bo to oznacza lekceważenie nas przez całe środowisko koszykarskie, mam nadzieję, że również przez Drobnjaka i spółkęNic mnie tak nie ucieszy, jak kolejna opinia ( oby się pojawiła ) - że jesteśmy "najsłabszym finalistą" tej ligi...
![Blue_Light_Colorz_02_02 ;]](./images/smilies/Blue_Light_Colorz_02_02.gif)

wyrzyk napisał(a):.:strusiek:> napisał(a):Ale ceny biletów to w Zgorzelcu mają nie małe: ]Ceny biletów na półfinały wynoszą:
Hehe, tylko że te bilety są na 2 mecze
Wiec 15 zł stojące / mecz, 20 siedzace
Wcale nie tak drogo ^^
- takie jest prawo buszu ( czyt.: rynku ).
wyrzyk napisał(a):.:strusiek:> napisał(a):Ale ceny biletów to w Zgorzelcu mają nie małe: ]Ceny biletów na półfinały wynoszą:
Hehe, tylko że te bilety są na 2 mecze
Wiec 15 zł stojące / mecz, 20 siedzace
Wcale nie tak drogo ^^

panczowy napisał(a):Zarząd Turowa planował zapewne grę w finale i większe zyski z biletów. Gdy okazało się że w półfinale trafią na Czarnych musieli się liczyć z tym że w finale nie zagrają, a na straty pozwolić sobie nie mogą. Stąd takie ceny.

ShookOnes napisał(a):Macie niezłą drużynę, ale awans do półfinału obudził w was przesadny hurraoptymizm. Sroka chyba za dużo amerykańskiej telewizji się naoglądał. Tam też jeszcze przed pierwszym gwizdkiem "wirtuozi" wygłaszają butne przechwałki, a parkiet weryfikuje wszystko. Mówicie, że Turów się napina, a już widzicie siebie w roli "najsłabszego mistrza". Macie dobry doping i niezłą drużynę, ale polecam zejść na ziemię. Pozdro ze Zgorzelca.

ShookOnes napisał(a):Macie niezłą drużynę, ale awans do półfinału obudził w was przesadny hurraoptymizm. Sroka chyba za dużo amerykańskiej telewizji się naoglądał. Tam też jeszcze przed pierwszym gwizdkiem "wirtuozi" wygłaszają butne przechwałki, a parkiet weryfikuje wszystko. Mówicie, że Turów się napina, a już widzicie siebie w roli "najsłabszego mistrza". Macie dobry doping i niezłą drużynę, ale polecam zejść na ziemię. Pozdro ze Zgorzelca.

Maksimus I napisał(a):Cześć.
Bakić, Barlett, Bennett,Booker, Burks = BRĄZ
Nawet Okorn ma włosy bardziej rudobrązowe, niż rudozłote.
W tym roku więcej nie ugracie.

Maksimus I napisał(a):Cześć.
Bakić, Barlett, Bennett,Booker, Burks = BRĄZ
Nawet Okorn ma włosy bardziej rudobrązowe, niż rudozłote.
W tym roku więcej nie ugracie.

Turów, Turkiewicz, Turek

musiałoby się wydarzyć jakieś trzęsienie ziemi, by Czarni zdołali pokonać Turów cztery razy

W ostatnim czasie ocenia się ekipę Czarnych przez pryzmat pojedynków z Kotwicą a mało kto pamięta o świetnym finiszu RS i wysłaniu Gargamela na wczasy.Liczę zatem na sześc-siedem zaciętych spotkań.Dwie porażki z rzędu w Gryfii? Prędzej uwierzę w boską moc śrubokręta krzyżakowego

.
Dafi napisał(a):Ktorys z Naszych Kibicow powinien zaniesc ten cytat do zawodnikow Czarnych:musiałoby się wydarzyć jakieś trzęsienie ziemi, by Czarni zdołali pokonać Turów cztery razy
w dalszej czesci sa, a zagladajcie:
http://zgorzelec.naszemiasto.pl/sport/986383.html
caly artykul....
...Chciałbym widzieć wtedy minę "Rudego" (Chyży)...
...Oh, będzie sensacja, będzie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości